پیشگیری ایمنی دیزل ژنراتور

پیشگیری مکانیکی دیزل ژنراتور

دیزل ژنراتور و پیشگیری مکانیکی

دیزل ژنراتور - پیشگیری های مکانیکی

دیزل ژنراتور با محافظ‌هایی برای حفاظت انسان در برابر قطعات متحرک، طراحی شده است اما بایستی به حفاظت از کارکنان و تجهیزات در برابر خطرات مکانیکی دیگر در حین کار اطراف دستگاه ژنراتور توجه شود.

هشدارهشدار!

  • سعی نکنید با برداشتن حفاظ‌های ایمنی، دیزل ژنراتور را راه اندازی کنید. زمانی که دستگاه درحال کار است، سعی نکنید به منظور تعمیر یا هر دلیل دیگری به پایین یا اطراف حفاظ‌ها دست بزنید.
  • دست‌ها، بازوها، موهای بلند، لباس‌های شل و جواهرات را دور از پولی‌ها، تسمه‌ها [1] و سایر قطعات متحرک دستگاه نگه دارید.
    توجه:
    بعضی بخش‌های متحرک در حین کار دستگاه به وضوح قابل رویت نیستند.
  • درب‌های دستگاه‌های کانوپی دار را در زمان عدم نیاز، بسته و قفل نگه دارید.
  • از تماس با روغن داغ، آب رادیاتور داغ، گازهای داغ اگزوز، سطوح داغ، لبه‌ها و گوشه‌های تیز بپرهیزید.
  • موقع کار در اطراف دیزل ژنراتور، لباس کار و ادوات محافظتی مانند دستکش، کلاه، کفش کار و گوش‌گیر بپوشید.
  • تا زمانیکه آب رادیاتور خنک نشده، درپوش پرکن رادیاتور را برندارید. پس از خنک شدن، درپوش را آهسته شل کنید تا هر گونه فشار اضافه را، پیش از بازکردن درپوش بطور کامل تخلیه کنید.

[1]

از ویکی پدیا

تسمه

تسمه یک حلقه از ماده‌ای انعطاف‌پذیر است که برای ایجاد پیوند مکانیکی و انتقال انرژی بین دو یا چند شفت استفاده می‌شود. تسمه‌ها به دور پولی‌ها پیچیده حلقه می‌زنند. در یک سامانهٔ دارای دو پولی ممکن است هر دو پولی در یک جهت به گردش درآیند یا تسمه به صورت ضربدری باشد تا جهتشان مخالف گردد. به عنوان یک عامل حرکت، تسمه نقاله یکی از کاربردهای تسمه است که در آن از تسمه برای حمل بار بین دو نقطه استفاده می‌شود.

تسمه‌ها را معمولاً با یکاهای میلی‌متر یا اینچ اندازه‌گیری می‌کنند که در تسمه‌های میلی‌متری قطر خارجی و در تسمه‌های اینچی قطر داخلی ملاک اندازه‌گیری است.

دیدگاهتان را بنویسید